Uljas sijoittui 15. sijalle Mestareiden futsal liigassa Ayamontessa

Uljas oli mukana tässä futsalin mestareiden liigassa Ayamontessa 9.-13.2.2016. Turnauksessa oli mukana miesten puolella 21 seuraa ja naisten puolella 11 seuraa.

DCL turnauksen ensimmäisen päivän ohjelmassa oli joukkueen treenit ja normimenot kisojen alkamisen yhteydessä. Avajaisissa ja teknisessä kokouksessa Uljaan taustahenkilöt mukana. Käytiin läpi turnauksen sääntöjä ja käytännön asioita.. Tyypilliseen espanjalaiseen tyyliin kaikki kaaosta ja pahasti myöhässä! Pohjoismaiden seurojen hermoja koettiin pahasti.

Uljaan johto Ayamontessa
Marko Kuivalainen ja Jari Malkamäki DCL-turnauksen teknisessä kokouksessa

Ensimmäisen pelipäivänpäivän tulokset:

Uljas vs G.S.G Stuttgart 1-5,
Uljas vs Oslo D.S.K 1-6,
Uljas vs C.S.S.T. Craiova 5-0 (luovutusvoitto).
Uljas jäi lohkon kolmanneksi ja jatkoi pelaamaan 13-18 sijoista. Stuttgartia vastaan 1. erä oli hyvää pelaamista ja toisessa erässä alkuvaiheessa tuli musta hetki joten Stuttgart karkasi selvään voittoon. Osloa vastaan otteluun valmistautuminen meni täysin penkin alle joukkueella ja tuli selvä tappio.

DCL eka päivä
Uljas vs Oslo D.S.K
Toisen pelipäivän ottelut 13-18 sijoista.
Uljas vs Doncaster Trust DFC (2-1) 2-5.
Uljas vs G.S.V. Zürich 4-4
Englantilaista joukkuetta Uljas pelasi ekan erän hyvää peliä ja johti 2-0. Tyypilliseen suomalaiseen tapaan Uljas ei pystynyt pitämään omaa tasoa loppuun asti. Trust DFC nosti pelitempoa ja karvasi aika ylhäällä. Joten häviö tuli. Päivän toisessa pelissä Uljalle riitti tasapeli sveitsiläistä Zürichiä vastaan maalieron vuoksi. Ensimmäisessä erässä Uljas näytti turnauksen huonoimman pelin puolustuspäässä. Tilanne oli pahimmillaan 0 -3. Tauon jälkeen Uljas heräsi taistelemaan paremmista sijoista. Pari minuuttia tuli tasoitusmaali, joka riitti lohkon toiseen sijaan.
3. pelipäivän ottelu 15-16 sija. Uljas vs G.S.V. Karlsruhe 2-0
Ehkäpä turnauksen paras peli Uljaan pojista. Kentällä alussa molemmat joukkueet ottivat aika kovaa, Pelaajavalmentaja Riku-Petteri Lehtonen eräurheileiljamaisella miinalla herätti pojat antamaan loput voimat kenttään. Karsruhen joukkue otti 2 punaista korttia ja Uljas pääsi iskemään tarvittavat maalit.
https://www.facebook.com/tampereenkuurojenurheiluseurauljas/videos/1062251303816300/
https://www.facebook.com/tampereenkuurojenurheiluseurauljas/videos/1062251447149619/

Uljas futsaljoukkue Ayamontessa

Uljaan joukkue Espanjassa turnauksessa: pelaajavalmentaja Riku-Petteri Lehtonen, kapteeni Christer Fagerström, Juuso Toivonen, Saku-Petteri Lehtonen, Atte Saastamoinen, Aleksi Salminen, Toni Holma, Miro Rissanen, maalivahti Victor Lindfors, Rasmus Raurala,  maalivahti Niko Meriluoto,
Marko Liimatainen, joukkueenjohtaja ja apulaisvalmentaja Jari Malkamäki, huoltaja ja kuljettaja Marko Kuivalainen, hieroja ja kuljettaja
Ismo Salminen.

Löydätte myös meitä instagramista käyttäjänimellä uljasfutsal.
http://www.instagram.com/uljasfutsal
http://www.dcl-futsal-ayamonte2016.com/